Fitness kiegészítők

Lássuk, melyek azok a nélkülözhetetlen fitness kiegészítők, amelyek megkönnyítik az edzést és a te táskádban is ott a helyük!

Izzasztó ruházat

Az izzasztó öv, korezett és nadrág elentétben a közhiedelemmel nem fogyaszt ugyan, viszont segíti az izmok bemelegedését az edzés első szakaszában. Nem gátol az edzés során, ezért az egész edzés alatt viselheted. Az izzadás segít a bőr minőségének javulásában, a kiszáradás elkerülése végett ajánlatos viszont a fokozott folyadékfogyasztás!

Hajpánt

A hajpánt használata nem csupán esztétikailag funkcionál, az elasztikus anyagból készült vastagabb hajpántok leszorítják a hajat, így az nem zavar edzés közben. A frotír anyagból készült hajpántok tökéletesen elvezetik az izzadtságot, így akadálymentesen edzhetsz.

Női fitnessz hajpánt 3 színben
Fekete fitness hajpánt

Kellékek futáshoz

Az ideális ruha és cipőváalsztás mellett hasznos kiegészítők tömkelege van a piacon, ezek közül is az egyik nagyon hasznos kiegészítő az övtáska, amelyben futás közben is biztonságban tudhatja értékeit, kulcsait, mobiltelefonját. A három zsebnek köszönhetően  külön tárolhatja a kulcsait és a mobiltelefonját, így elkerülheti, hogy a kulcsok összekarcolják a kijelzőt. A tritán palack is remek szolgállatot nyújt, könnyű,  BPA, flatát és oldódásmentes biztonságos műanyagból készült.

Edzőtermi Must-have

Egy jó cipő és egy kesztyű csodákra képes! A beltéri edzések elengedhetetlen kellékei súlyemelésnél, guggolásnál és húzódzkodásnál is. Egy jó kesztyű megvédi a tenyeret az esetleges érülésektől, elvezeti az izzadságot és szárazon tartja a kezeket, hogy a fogás minél biztosabb legyen, elkerülve így az esetleges baleseteket. A cipő kényelmes és szellős anyagból készült, stabilan tart, utcai viseletként is ideális.