Fitness- és szabadidő szettek

Milyen az ideális női fitnesz ruha edzésre?

Anyag és méret választás:

A tökéletes női fitnesz ruha kiválasztásánál a legelhanyagolhatatlanabb szempontok egyike maga az anyag, amelyből a fitnesz ruházat készül. Az edzésre szánt öltözetnél ugyanis az egyik legfontosabb elvárás az, hogy maga a fitness ruházat ne gátoljon minket az edzésünk során. Az edzés közbeni koncentrálást nagyban megnehezíti a kényelmetlen öltözet, lecsúszó leggings, nem beszélve arról, amikor a nadrág kényelmetlenül bevág, vagy a melltartóban található szivacsok össze-vissza csúszkálnak.

A női fitness ruha szett estén az anyagválasztás nem csupán kényelem kérdése. Fontos higiéniai szempont ugyanis, hogy az edzésre szánt női fitness szett gyorsan száradó anyagból készüljön, mindemellett nagyon fontos az izzadság-elvezető funkció is.

 Floral funkcionális fitness ruha szett

 

Az elasztán avagy mesterséges gumiszál más anyagokkal kombinálva érvényesül. Alkalmazásával elasztikus, viszont formatartó és gyorsan száradó fitness ruha anyagot kapunk. Ezen tulajdonságainak köszönhetően a megbízható és funkcionális fitness ruhaviselet garantált.

A poliészter használata szintén elterjedt a női fitnesz ruházatok körében, szakítószilárdsága, könnyű kezelhetősége és tartóssága lehetővé teszi, hogy tartós, nem gyűrődő, jó formatartó, az edzésünkre tehát a legalkalmasabb fitnesz ruhát kapjunk.

Ahhoz, hogy az edzésünk garantáltan akadálymentes legyen, nagyon fontos a megfelelő méret kiválasztása is.

Női fitnesz ruha szettek

A magas derékrész elengedhetetlen az edzésre szánt leggingsek körében. Amellett, hogy a leggings eltakarja a hasi rész esetleges szépséghibáit, a helyén marad guggolások közben is, így nem kell folyamatosan a fitness nadrág lecsúszásán bosszankodni, zavartalanul koncentrálhatunk arra, hogy az edzés során a maximumot hozzuk ki magunkból.

Neon Pink fitness együttes

 

A V alakban szabott derékpánt optikailag karcsúsítja a derekat, a különböző textúrák pedig optikailag formázzák a feneket, combokat, és hosszabbítják a lábakat.

A sportmelltartó vagy crop top különböző fazonjai kiemelik a mell vonalait, miközben stabil tartást garantálnak.

Az overál rámsimul a testre és tökéletesen követi annak vonalait az edzés során is. Az elasztán formatartó, így az anyag követi a mozgását is.